Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szürke szín a Gyerekszobában

Babzsák City
Szürke szín a Gyerekszobában

Az utóbbi években erősen tartja magát a Pantone éves színskáláján is a szürke, igaz több árnyalatban, de ez előre vetíti, hogy ez a szín örök és jól kombinálható más színekkel. Sokan az elmúlás és közönyösség színeként aposztrofálják, de ez egyáltalán nincs így!

Az "Év színét" a világban zajló történések, a mélyben meghúzódó társadalmi trendek ihletik. 

Mivel semleges szín, így olyan sziklaszilárd alap, ami tartós, és amire építeni lehet, erőt és optimizmust sugall. Komolyság és racionális gondolkodásra utal, ugyanakkor ezt a komolyságot más színnel kombinálva szuper lehetőséget kínál. Van aki szereti és van aki nem….

2020-ban elsősorban a paszteles rózsaszínnel kombináltuk, vagy a vidám élélnk pisztácia zölddel, netán kivi zölddel, attól függően, hogy fiú vagy lány szobákba kerültek az ülőzsákok.

A 2021-es trend szerint a világos szürke az élénk, vidámságot sugárzó citrommal párosítva a trendi, viszont a kevésbé merész szülőknek ezt nem javasoljuk. Alapnak maradjon a szürke, de ha tetszik a két szín kombója akkor a sárga jelenjen meg a kiegészítőkben, pl. egy sárga dekorcsík a szekrényen, vagy egy citrom díszpárna jól kiegészítheti az egyszínű szürke babzsákot. A párnahuzatot 1 mozdulattal le tudjuk cserélni, ha ráuntunk, és viszonylag olcsón megúszhatjuk.

Ha a falat fested szürkére, akkor az nagyítja a teret, ugyanakkor hideg szín, így érdemesebb a világosabb színskáláról választani, ami nyugalmat áraszt és pihentetőleg hat a szülőre, gyerekre egyaránt.

 

Ha a gyerekszobában az örök fehér az uralkodó szín, akkor a szürke szépen kiegészíti, így már csak 1 szín vagy minta az ami a szobát az unalmasból kiemelheti. Gyerek szobában bátran válassz mintás babzsákfotelt, amit 2-3 darab a babzsák anyagából készült díszpárnával, vagy padló párnával kiegészítve hihetetlen hatást érhetsz el. Nincs is jobb egy fárasztó nap után, mint belehuppanni egy kényelmes babzsák fotelbe vagy babzsákpárnába! A kínálatunkban megtalálható ülőalkalmatosságok széles választékából válogatva biztos találsz kedvedre valót!

Ha mindenképpen ragaszkodsz a szürke anyagú babzsákhoz, és kompromisszumra is hajlamos vagy, akkor szóba jöhet egy szürke alapon fehér pettyes, vagy szürke alapon fehér csillagos anyag is, ami vidámabbá, mosolygósabbá varázsolja a gyerkőc szobáját.

A legfontosabb azonban, hogy a gyerekszoba összhangban legyen a kis tulajdonosával, jól érezze magát, és igazán az ő kis kuckója legyen. Hidd el észre fogod venni, hogy a gyerkőc egyéniségét a színeken keresztül ripsz-ropsz belecsempészi a szobába.

Tartalomhoz tartozó címkék: Babzsák Trend