Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyakori kérdések (GYIK)

Mekkora méretet vegyek?

Minél nagyobb annál jobb.... feltéve, ha elfér a szobában. Minden termékünknél feltüntettük az ajánlott korosztályt, de ha a hely engedi, akkor érdemes a nagyobb méretet megvásárolni. Piciknél érdemes tudni, hogy 2 éves kor körül, az izgágább gyerkőc a babzsákját el kezdi húzni-vonni maga után a nappali és a szobája között- így nekik a gyerek méretet ajánljuk. De keress elérhetőségeinken és szívesen segítünk a választásban!


Allergiások használhatják a Babzsák City babzsákjait?

Igen, mivel csak minőségi töltetet használunk, az nem tartalmaz freont és nem allergizál. (Vigyázz, mert az újrahasznosított, darált polisztirol nem alkalmas babzsák töltetnek, még ha máshol ezt hirdetik, vagy ezzel töltik meg a zsákokat!) A babzsákok külső huzata a Kültéri babzsákokon kívül 100% pamut, vagy magas pamuttartalmú szövetből készül.


A külső huzat mosható?

Igen, a babzsákjainkat és párnáinkat levehető, mosható külső huzattal készítjük. 30-40oC-on mosógépben, kímélő mosószerrel mosható, első mosáskor a pamutvászon huzatoknál érdemes ecetes vizes mosással mosni a színtartósság érdekében.


Hogyan lehet utántölteni a babzsákot?

Az újratöltés nagyon egyszerű, a külső huzat levétele után a belső huzat alján lévő cipzáron keresztül lehet betölteni a polisztirolgolyókat. Javasoljuk, hogy a töltést ketten végezzétek, úgy egy gyöngy sem megy mellé! A cipzárnyílásba csak dugd bele a zsák száját kb. 20-25 cm mélyen és a zsákot fogd oda a béléshez belülről, a segítő pedig emelje magasra a műanyag zsákot, amiben a golyók vannak. A többit a gravitáció megoldja....Kész is van....Ezután már nincs más dolgod, csak belehuppanni az újjávarázsolt babzsákba és elnyújtózni benne!

 

Milyen gyakran kell utántölteni a babzsákomat?

Ez használat függő, ha minden nap használod több órát, akkor az első töltés kb. félév után esedékes lehet. (Túltöltve küldjük a babzsákokat, így amikor megkapod ki tudsz venni a töltetből és azt az első töltéskor vissza is tudod tölteni a belső huzaton lévő cipzáron keresztül.) A legjobb minőségű és méretű polisztirol gyöngyöt használunk töltőanyagnak, így kevesebbszer kell majd tölteni a babzsákodat.

 

Van Garancia a Babzsák City termékeire?

Bízunk magunkban, és a termékeink minőségében, így 12 hónap jótállást (garanciát) vállalunk azokra. Nem minősül hibának, ha a töltőanyag a használat során kismértékben tömörödik, ez az anyag sajátossága. További infó a Garancia menü pont alatt.

 

Milyen csomagolásban kapom meg a termékeket?

Babzsákjainkat először fekete zsákba (hogy ne látszódjon mi van a csomagban), majd erős átlátszó zsákba csomagoljuk. A polisztirol gyöngyöt kisebb mennyiség esetén erős zsákba, majd karton dobozba csomagoljuk. A huzatokat, párnákat pedig újrahasznosított kartondobozban küldjük.


Tényleg ingyenes a házhoz szállítás?

Igen, babzsák párnák és babzsák fotelek házhoz szállítása díjmentes, sőt utánvét költséget sem számolunk fel. Ha csak huzatot szeretnél vásárolni, vagy töltetet, ott a postaköltséget súly alapján kell megfizetni. Bővebb infó a Szállítási és fizetési módok menü pontban.

 

Más anyagból, vagy mintával szeretném kérni a babzsákot, van rá mód?

Igen, e-mailen küld el elképzelésedet és megpróbáljuk a kívánt anyagot beszerezni. 

Keresés