Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kisgyermekes szülőként  a kereskedelemben található textil  termékeknél sokszor nem találtuk meg azt a minőséget amit gyermekünknek szerettünk volna, ezért kreatív szülőként mi magunk kezdtük bele babzsák fotel és ágynemű készítésébe.

Azért hoztuk létre vállalkozásunkat, hogy más is biztosíthassa ezt a minőséget és kényelmet gyermekének, amit termékeinkkel képviselni szeretnénk, hiszen semmi sincs fontosabb, mint egy hálás mosoly.

Elsősorban  babzsák foteleket készítünk, de nem zárkózunk el az egyedi ötletek megvalósításától sem.

Termékeinket 100% pamutvászonból, vagy magas pamuttartalmú anyagokból készítjük, töltetként CSAK minőségi polisztirolgyöngyöt használunk, (újrahasznosított, darált polisztirolt nem ,mert az allergizálhat) hiszen a mosoly mellett az egészség a legfontosabb. Minden babzsákfotel, babzsák párna levehető, mosható huzattal készül. A külső- és a belső huzat is a tartósság miatt dupla varrással készül, így a varratok még a kiadós ugra-bugrálások alkalmával sem szakadnak szét!

Esetenként előfordulhat, hogy adott szín elfogyott, vagy a beszerzése pár napba telik, ezt a megrendelés visszaigazoláskor mindenképpen jelezzük.

Készleten lévő termékeink akár 24-48 órán belül átvehetőek!