Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Oldal kategória

Oldal kategória
Colors babzsákok Colors babzsákok
A színek végtelen világában válassz a hozzád illő egyszínű babzsákjaink közül. Megéri, hiszen minden babzsák fotelnek, vagy padló párnának meg van a maga előnye. A színek jótékony hatása leírhatatlan, legyél szomorú vagy vidám, de hazaérve a kedvenc babzsákodba belehuppanva biztosan megnyugszol. Ráadásul ha a mintás anyagokat sem kedveled, akkor itt biztosan találsz megfelelő babzsákfotelt, vagy padlópárnát.
Kiddy babzsákok Kiddy babzsákok
A Kiddy babzsák kategóriába összeszedtünk minden olyan babzsákot, padló párnát, ami tökéletesen illik a gyerekszobába, könyvtárakba, foglalkoztató szobákba, vagy az osztályterem pihenő sarkába. Nem csak a formák, de a színek és minták is befolyásolják, hogy milyen hangulatot áraszt a gyerekszoba, vagy a játszó szoba.
Outdoor / Kültéri babzsákok Outdoor / Kültéri babzsákok
Kültéri babzsákokkal a teraszon sem lehet gond a nyugodt, kényelmes pihenés. Mitől kültéri egy babzsák? Attól, hogy vízlepergető, vagy vízálló, esetenként UV álló, így biztos lehetsz benne, ha esetleg kint maradt az esőben, akkor csak át kell törölgetni és már használhatod is. Persze ezek a babzsákok a beltéren is használhatóak, hiszen kényelmi funkciójuk nem változik a hely változtatásával. Sokáig kerestük a kültéri babzsákjainkhoz a megfelelő anyagokat, mire megtaláltuk, de megérte!
Jungle babzsákok Jungle babzsákok
Vissza a természethez! A 2020-as év trendje a nagy levél mintás, Jungeles anyagok felhasználásával készült babzsákfotelek és padló párnák. A leveles minta kerül most előtérbe, mely a letisztult egyszínű fehér, vagy bézs szín mellett mutat a legjobban.
City babzsákok City babzsákok
Világi hangulat a City babzsák kategóriában. Szereted a Londoni néha szomorkás, esős, de pörgős hangulatot, vagy a Párizsi nyüzsgő, csacsogó életérzést. Válasz babzsákjaink közül és varázsold a környezeted a kedvenc nagyvárosodba.
Minimal babzsákok Minimal babzsákok
A letisztult, minimál stílus kedvelőinek is tartogatunk megfelelő választékot, legyen szó babzsák fotelről, vagy babzsák párnáról. A letisztult formák, a rend és a színek harmóniája adja azt az elegyet amit ez a stílus képvisel. A mintanélküliség mellett fontos a földszínek hatása a világos térben. A színek viszonylag kis határok között mozognak, de azért adnak választási lehetőséget e stílus szerelmeseinek is babzsákjaink közül.

Keresés